lunes, 7 de febrero de 2011

3º Concurso de Relato Breve UPG

La Universidad Popular de Gandía convoca el 3º Concurso de Relatos Breves según las siguientes bases:

  1. Se establecen tres premios, un lote de libros en cada categoría: dos premios: mejor relato en valenciano y mejor relato en castellano para los participantes del Taller de Creación Literaria de la UPG y un premio al mejor relato en castellano o valenciano para los ex participantes del Taller.
  2. El relato, con libertad de tema, debe contener en su texto la palabra África.
  3. Se pueden presentar hasta dos trabajos en cada categoría, con una extensión mínima de 2 folios y máxima de 4, en fuente 12 a doble espacio en archivo word.
  4. Podrán participar alumnos y exalumnos del Taller de Creación Literaria de la UPG.
  5. Los trabajos en valenciano o castellano, deben ser originales, inéditos, no premiados y que no hayan sido presentados en las mismas fechas en otro certamen.
  6. Presentación: cada relato con título y sin firma puede entregarse en un sobre grande, incluyendo en otro más pequeño, el título y los datos personales, en la Secretaría de la UPG, en cuyo caso podrá ser solicitado en archivo Word para su publicación o enviar por correo electrónico a tallercreacionliteraria@gmail.com indicando en asunto “3º Concurso de Relato Breve” en dos archivos word separados, uno con el relato y otro con los datos personales.
  7. Plazo de presentación: Del 15 febrero al 30 de marzo de 2011.
  8. Los trabajos serán examinados y calificados por un jurado formado por personas relacionadas con la literatura y una representación de alumnos y exalumnos del Taller de Creación Literaria de la UPG.
  9. Los trabajos no serán devueltos y el premiado y aquellos que resulten finalistas o seleccionados según estime el jurado, previa aceptación de sus autores, podrán ser publicados por la UPG. El fallo tendrá lugar en el mes de mayo de 2011 y se dará a conocer en el mes de junio en la fiesta del fin curso, siendo los galardonados avisados, con la debida antelación, para participar en la entrega de premios a la que deberán asistir al objeto de dar lectura a su trabajo o enviar alguien en su representación para recoger el premio.

CONCURS DE RELATS UPG 2011


La Universitat Popular de Gandia convoca el 3er Concurs de Relats Breus segons les següents bases:

  1. S'estableixen tres premis, un lot de llibres en cada categoria: dos premis: millor relat en valencià i millor relat en castellà per als participants del Taller de Creació Literària de la UPG i un premi al millor relat en castellà o valencià per als exparticipants del Taller.
  2. El relat, amb llibertat de tema, ha de contenir en el seu text la paraula “Àfrica”.
  3. Es poden presentar fins a dos treballs en cada categoria, amb una extensió mínima de 2 folis i màxima de 4, en font 12 a doble espai en arxiu word.
  4. Hi podran participar alumnes i exalumnes del Taller de Creació Literària de la UPG.
  5. Els treballs en valencià o castellà, han de ser originals, inèdits, no premiats i que no hagen sigut presentats en les mateixes dates en un altre certamen.
  6. Presentació: cada relat amb títol i sense signatura pot lliurar-se en un sobre gran, incloent en un altre més xicotet el títol i les dades personals, en la Secretaria de la UPG ; en aquest cas podrà ser sol·licitat en arxiu Word per a la seua publicació o enviar per correu electrònic a tallercreacionliteraria@gmail.com indicant en assumpte “3er Concurs de Relat Breu” en dos arxius word separats, un amb el relat i un altre amb les dades personals.
  7. Termini de presentació: Del 15 febrer al 30 de març de 2011.
    Els treballs seran examinats i qualificats per un jurat format per persones relacionades amb la literatura i una representació d'alumnes i exalumnes del Taller de Creació Literària de la UPG.
  8. Els treballs no seran tornats i el premiat i aquells que resulten finalistes o seleccionats segons estime el jurat, prèvia acceptació dels seus autors, podran ser publicats per la UPG.
  9. El lliurament tindrà lloc en el mes de maig de 2011 i es donarà a conèixer en el mes de juny en la festa de la fi del curs, sent els guardonats avisats, amb la deguda antelació, per a participar en el lliurament de premis a la qual hauran d'assistir per tal de fer-hi lectura del seu treball o enviar algú en la seua representació per a arreplegar el premi.
    Gandia, febrer 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario